اهرم مخالف دلوار

در این انجمن شما میتوانید پیرامون مسائلی که در مورد شهر دلوار وجود دارد بحث و تبادل نظر کنید.

مديران انجمن: Mohammad, bushehrpatogh, admin, sajjad

اهرم مخالف دلوار

پستتوسط hasan » چهارشنبه 30 بهمن ماه , 1387 10:35:14

با سلام
من میخواستم بگم این اهرمی ها چه دشمنی با دلوار دارن که هیچ تندیسی از رئیسعلی دلواری تو شهرشون نمیزارن
(دلی میگو دهنت واز که همه چی بگو تا همه بفهمن ای اهرمیا چه به سر ریسعلی آوردن)
آیت الله علم الهدی یار و همدست رئیسعلی دلواری بود ولی زائر خضر خان .....
hasan
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه 29 بهمن ماه , 1387 01:00:00
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

پستتوسط ali » چهارشنبه 30 بهمن ماه , 1387 15:07:12

دوست من مگر نمیدانستید که میدان ورودی شهر اهرم به نام چه کسی بوده و حالا به نام کیست.
ali
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه 25 بهمن ماه , 1387 01:00:00

پستتوسط persianking » شنبه 30 آبان ماه , 1388 17:49:02

اين كارها و عوض كردن اسامي توي همه ي شهر ها رايج شده
www.persianking.ir
بیت - نرم افزار-موبایل
سایتی برای تمامی سلایق
persianking
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه 1 آبان ماه , 1388 01:00:00
تشکر کرده: 1 دفعه

پستتوسط admin » يکشنبه 1 آذر ماه , 1388 14:25:10

آخه میدونی چیه.یه نفر بیاد بگه دلیل این کارشون چی بوده تا ما هم بفهمیم.شما به عنوان یه کسی که تا حالا استان بوشهر نیومدی و فقط اسم تنگستان رو شنیدی تا حالا اسمی از زائر خضر شنیدی؟خوب معلومه که نه.اگر اسمی شنیده باشی همون رئیسعلیه.اینا کار خداست که اهرم با این کارش فقط اندک بازدید کننده نوروزی ای رو هم که داشت از دست بده.مردم اومدن تنگستون که تاریخ رئیسعلی رو بدونن نه زائر خضر.
برای ارسال مطلب در انجمن باید در سایت عضو شوید.
مدیریت سایت دلوار
http://www.delvar.ir
admin
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه 16 آذر ماه , 1387 01:00:00
تشکر کرده: 5 بار
تشکر شده: 5 بار
امتياز: 80500

پستتوسط ALIGERMAN » پنج شنبه 15 بهمن ماه , 1388 12:45:59

با سلام خدمت Admin عزيز و كليه كاربران اين سايت. اول بايد به خاطر سايت خوبتون بهتون تبريك بگم. چند تا نكته هم دارم در خصوص اين مطلب:

1- اول از همه بگم من متولد شيراز هستم و از 10 سالگي به خاطر كار پدرم به آلمان رفتيم. و دوباره برگشتيم. اينو كه گفتم كه بدونيد من اصلا بوشهري نيستم. دوست عزيز توي اروپا همه تنگستان رو مي شاسن. من تا جايي كه مي دونم و اصل تاريخ هم همين بوده كما كه بنده در اين زمينه پرس و جوهايي داشتم اينه كه رئيسعلي دلواري بعنوان قيام كننده جنوب ايران در دوره قاجار بوده و در اين شي نيست. ولي تا جايي كه مي دونم و منابع مؤثق هستش (بازماندگان و مورخان) تمام آذوقه و تسليحات رئيسعلي از زائرخضر خان اهرمي و خان دشتي و دشتستان به ايشون مي رسيده و حامي اصلي رئيسعلي در اين قيام بودن. بنده فاميل در اهرم يا دلوار ندارم ولي در بوشهر چرا. و نمي خوام جانبداري كنم. ولي اين رو بدونيد كه اهرم به واسطه داشتن منابع طبيعي و چشم انداز منحصر بفرد (منظورم طبيعت اطراف هست) اين منطقه رو در جنوب به صورت خاصي درآورده. و كلا طبيعت زيبايي داره. جالبه بدونيد كه كوه بيرمي كه در اصل جزو حوزه دشتي هست جزو چهار كوه چين خورده دنياست. و همه اين كوه رو با نام ارم Eram مي شناسند. كه ارم در لغت بمعناي باغ بهشت هست. و اگه شما مطالعاتتون كافي باشه بايد بدونيد كه وجه تسميه اهرم از همين نام هست. در ثاني اهرم هر ساله چه در فصل بهار و چه در زمستان و كلاً هنگامي كه در جنوب رو به خنكي است پذيراي مهمانان زيادي هست. شما اگه به خائيز رفته باشيد خصوصا در عيد نوروز متوجه صحبت بنده خواهيد شد. دوست گرامي جدا باز هم تاكيد مي كنم قصد اهانت به كسي يا جايي ندارم ولي عيد نوروز گذشته به همراه چند نفر از فاميل كه از تهران آمده بودند به دلوار و به نمايشگاه آمديم و واقعا گرد و خاك اونجا باعث شد كه فقط 10 دقيقه دوام بياوريم. و همه از ببخشيد از بنجل بودن اجناس اونجا صحبت مي كردند تا جايي كه ما فقط به خريد چند كيك و آب ميوه اكتفا كرده و برگشتيم. ولي باور كنيد از ديدن خائيز و مناظر آن با اينكه تفسير ديگري از استان بوشهر در ذهن خود داشتند تعجب كرده و گمان مي كردند كه خائيز جزو حوزه استان فارس است. به هر حال مطمئن باشيد كه اهرميها از سر مخالفت با شما نام ميدان را عوض نكرده اند تا جايي كه من خبر دارم افرادي همچون زائر خضر خان. محمد سليماني. باقر خانم تنگستاني. علم الهدي اهرمي . سام خان و . . . از مشاهير اين شهر هستند. و طبيعي است كه نام ميادين و خيابانها را به نام افراد شهر خودشان بگذارند.
در هر حال اين نظر بنده هست و شما هم فكر نكنيد كه كسي با شما مخالفتي دارد.
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

ALIGERMAN
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه 23 دي ماه , 1388 01:00:00

پستتوسط admin » جمعه 15 بهمن ماه , 1388 01:54:46

تمام تعاریفی که کردید از طبیعت منحصر به فرد اهرم بود که بر منکرش لعنت.ما خودمون سیزده به در جامون تو خائیزه ولی حرف ما این نیست که چرا اسم میدون رو گذاشتن زائر خضر.حرف ما اینه که چرا اسم میدون رو که به نام رئیسعلی بوده عوض کردن.در ضمن اینکه میفرماید زائر خضر تسلیحات رئیسعلی رو تأمین میکرده یه مدرک نشون من بدید که من اینو باور کنیم.حیف که اجداد ما مسائلی رو کتمان کردند و به ما هم سفارش کردند برای حفظ وحدت شهرستان و دلوار و اهرم این مسائل گفته نشه وگرنه اگه بگم میفهمید که این مربع طلایی که اخیرا مورخین بی انصاف استان به زائر خضر و شیخ حسین خان و مظفر السلطنه و رئیسعلی نسبت میدن چقدر اشتباه و دور از ذهنه.ولی به زودی خیانتهای آقایون رو در حق این شهید مظلوم دلوار رو میکنیم تا همه بفهمن یه من ماست چقد کره داره.
مدیریت سایت دلوار
admin
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد سایت

پستتوسط ALIGERMAN » چهارشنبه 21 بهمن ماه , 1388 09:22:11

من نمي خام تنش ايجاد كنم ولي چون رئيسعلي توسط انگليسيها شهيد شد اسمش بيشتر مونده تا سايرين. بازم ميگم من قصد تنش ندارم. ولي شواهد اين طور نشون مي ده. گوش كنيد اگه مي خاين در خصوص اينكه من گفتم تسليحات رئيسعلي رو زائرخضر خان تأمين مي كرده نوه ايشون هنوز زنده هست و فكر كنم تو همون اهرم باشه. مي تونيد بريد بپرسيد مدرك كتبي داره. نمي دونم چرا همچين چيزي رو منكر مي شيد.
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

در هر حال اون موقع زائر خضر خان، خان تنگستان بوده و در همه جاي دنيا خان يك منطقه تسليحات و آذوقه رو در زمان جنگ تأمين مي كنه.
ALIGERMAN
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط admin » سه شنبه 27 بهمن ماه , 1388 12:16:23

علی جان عارضم خدمتتون که گویا شما از حرفهایی که تو نشست سر بسّی بر علیه رئیسعلی از طرف پسر پیرزن زده شد خبر نداری.ما هم به رسم بزرگانمون نمیگیم آقایون چی گفتن اونجا تا روزش.
مدیریت سایت دلوار
admin
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد سایت

پستتوسط ali » جمعه 7 اسفند ماه , 1388 22:23:23

شما که اهل استان بوشهر نیستید چگونه با اطمینان اطلاعات دیگران را منتقل میفرمایید همان نوه زائرخضر در نوشته ای اعلام کرده خبر شهادت ریسعلی را از کدو فروش گرگوری کسب کرده این چه خانی است که از حمله زیر دستش خبر ندارد این چه خانی است در بحبوحه جنگ و در حالتی که منطقه تحت الحمایه وی با انگلیس در جنگ است او برای بازدید باغهای خود میرود
شما که فرنگ رفته ای و اهل شیرازید چطور شد در میان گرد و خاک شهر دلوار فکر سلامتی خودتان نکردید و کیک و آب میوه خریدید
اهرم و دلوار یکی هستند سلطان محمود سلجوقی نیز بجای طلا به فردوسی نقره داد توقع بجایی بوده که وقتی در دشتستان بزرگ بروی سد منطقه خود نام ریسعلی میگذارند ولی در اهرم نام این اسطوره تاریخ را حذف میکنند اهالی دلوار گله مند شوند اهرم مرکز تنگستان است و ما هم مایلیم آباد و سرسبز باشد ارسطو شاگرد افلاطون بود ولی شهرتش بیشتر شد برای اهرم افتخار است که بخشی نام ونشان دار دارد
ali
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه 25 بهمن ماه , 1387 01:00:00

پستتوسط ALIGERMAN » دوشنبه 10 اسفند ماه , 1388 11:14:30

ali نوشته است:شما که فرنگ رفته ای و اهل شیرازید چطور شد در میان گرد و خاک شهر دلوار فکر سلامتی خودتان نکردید و کیک و آب میوه خریدید

دوست عزيز من قبلاً هم عرض كردم قصد تنش ندارم. ولي بايد بهتون بگم كه وقتي آب گير نمياد چيكار بايد كرد؟ در ضمن ببخشيدا ولي فكر كنم آبميوه و كيك توي پاكت هستن و گرد و خاك بهشون نفوذ نمي كنه و بنده هم قبل از اينكه چيزي بخرم هميشه اون رو با دقت بررسي مي كنم.
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

ALIGERMAN
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط msp » پنج شنبه 23 ارديبهشت ماه , 1389 12:34:42

سلام. اولا شما که از 10 سالگی آلمان بوده اید چطوری این قدر فارسی را زیبا به نوشتار دراورده اید تا آدرستان را به فریدون زندی و افشین قطبی بدهیم تا .............................
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

2.شما ظاهرا تاریختان نیز مانند پارسیتان full است آنهم تاریخی که در کتب تاریخ مدارس ایران فقط 1سطر درباره اش مطلب نوشته اند
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

3.حالا جالب تر اینکه توی همون 1سطر تنها اسمی که ذکر شده رییسعلی دلواری است نه ..............4
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

4. شما چون تو المانتون کولر روشن بوده ظاهرا نمیدانید اهرم یا همان باغ بهشت که ذکر کرده اید تابستان دمای هواش تا 48 درجه هم میرسه کافیه در آلمانتون رو تو تابستون با کنید
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

5.به آلمانی(( ageh darbareh tehran ham jefang migoti kamtar kharkor mishodi komt dard mikoneh mageh((
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

برای نویسنده این مطلب msp تشکر کننده ها:
admin (سه شنبه 2 فروردين ماه , 1390 16:23:01)
رتبه: 25%

msp
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه 22 ارديبهشت ماه , 1389 00:00:00
تشکر شده: 2 بار

پستتوسط shoaib » شنبه 25 ارديبهشت ماه , 1389 21:41:42

بنظر من اهرمي ها چشم ديدن پيشرفت دلواريها را ندارند به اميدي كه بيشتر از ايني كه هست ترقي كند

نويسنده سرور ckam
عضويت  / ورود
shoaib
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: شنبه 24 ارديبهشت ماه , 1389 00:00:00

پستتوسط ALIGERMAN » شنبه 22 خرداد ماه , 1389 10:26:48

msp نوشته است:سلام. اولا شما که از 10 سالگی آلمان بوده اید چطوری این قدر فارسی را زیبا به نوشتار دراورده اید تا آدرستان را به فریدون زندی و افشین قطبی بدهیم تا .............................
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

2.شما ظاهرا تاریختان نیز مانند پارسیتان full است آنهم تاریخی که در کتب تاریخ مدارس ایران فقط 1سطر درباره اش مطلب نوشته اند
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

3.حالا جالب تر اینکه توی همون 1سطر تنها اسمی که ذکر شده رییسعلی دلواری است نه ..............4
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

4. شما چون تو المانتون کولر روشن بوده ظاهرا نمیدانید اهرم یا همان باغ بهشت که ذکر کرده اید تابستان دمای هواش تا 48 درجه هم میرسه کافیه در آلمانتون رو تو تابستون با کنید
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

5.به آلمانی(( ageh darbareh tehran ham jefang migoti kamtar kharkor mishodi komt dard mikoneh mageh((
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

دوستان گرامي. بنده اصلا به شما توهين نكردم كه داريد اين طوري به بنده توهين مي كنيد. در ثاني اگر خوب مطالب من را خونده باشيد نگفتم كه در آلمان هستم بلكه گفتم اونجا بزرگ شدم و همون مدتي هم كه اونجا بودم توي منزل به فارسي صحبت مي كرديم. در ضمن پيشرفت رو توي چه چيزي مي بينيد؟ كل استان بوشهر هيچ پيشرفتي نكرده. نه فقط اهرم و دلوار و ...
اين هم به خاطر همينه كه شما واسه اهرميها مي زنيد و بالتبع اونها واسه شما. جاهاي ديگه هم همين طور.
دوست عزيز كه فكر مي كنيد تو آلمان كولر استفاده ميشه اينطور نيست. اونجا هوا خوبه و تابستون هم تو بعضي نقاطش شبها هوا سرده.
در ضمن ميانگين دماي هواي اهرم طبق سرچي كه در اينترنت داشتم حدود 41 درجه هست. بماند كه اسمي از دلوار نبود چون پايگاه هواشناسي نداره. در ضمن به هر حال اهرم مركز شهرستان هست و شما زير مجموعه اش. اتفاقا يه دوستي دارم كه اهرم هست ميگه اهرميها از خدا ميخوان دلوار ازشون جدا بشه. اين پست رو براي دوستم كه ارسال كردم خنده اش گرفت به خاطر كلمه migoti گفت لهجه اصيل دلواريه منظورشون ميگفتي بوده. در ضمن باز هم مي گم من به هيچكدومتون توهين نكردم كه شما به بنده توهين مي كنيد.
استفاده صحيح از Forum اين شكلي نيست. اگه نظارتي روي تاپيك ها بشه بهتر هست. (پيشنهاد بنده به admin سايت)
در ضمن به آلماني جواب بند 5 رو مي دم:    Das ist doch Unhoflische

ALIGERMAN
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط msp » دوشنبه 24 خرداد ماه , 1389 10:37:55

شما درست میگی1- من گفتم آلمانتون نه آلمان 2-migoti اشتباه تایپی بوده3-من شخصا به خاطر شغلم دمای بالای 46 دارجه رو هم دیدم

4-این دوستت کیه که میگه ما از خدامونه ........ خوب بنده خدا مسئولین که اینو نمیخوان اگه اونا بخوان ما حاضریم گاوشم بکشیم اصلا شتر خوبه شترم میکشیم  خوب بنده خدا بعد شما چی دارین مگه تنگستان  بدون دلوار میشه نکنه شما هم چینیشو خریدین
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
  بعد فکر میکنین بگن اهرم چی

5-بله ما ما ننگمونه زیر مجموعه اهرمی باشیم که کدخداش موقع جنگ با بیگانگان تو خائیز بوده وخبر شهادت سردارش رو از هندونه فروش شنیده اینو به هر که بگی خندش میگره

6-من با این ننگ مشکل دارم و به این ننگ توهین میکنم نه به شما
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

msp
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط ALIGERMAN » دوشنبه 24 خرداد ماه , 1389 10:57:47

msp نوشته است:شما درست میگی1- من گفتم آلمانتون نه آلمان 2-migoti اشتباه تایپی بوده3-من شخصا به خاطر شغلم دمای بالای 46 دارجه رو هم دیدم

4-این دوستت کیه که میگه ما از خدامونه ........ خوب بنده خدا مسئولین که اینو نمیخوان اگه اونا بخوان ما حاضریم گاوشم بکشیم اصلا شتر خوبه شترم میکشیم  خوب بنده خدا بعد شما چی دارین مگه تنگستان  بدون دلوار میشه نکنه شما هم چینیشو خریدین
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
  بعد فکر میکنین بگن اهرم چی

5-بله ما ما ننگمونه زیر مجموعه اهرمی باشیم که کدخداش موقع جنگ با بیگانگان تو خائیز بوده وخبر شهادت سردارش رو از هندونه فروش شنیده اینو به هر که بگی خندش میگره

6-من با این ننگ مشکل دارم و به این ننگ توهین میکنم نه به شما
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود

دوست عزيز با سلام
1- اولا كه دوست من دوست منه نه دوست شما
2- دماي بالاي 46 درجه توي خود اهرم اتفاق نمي افته اگر باشه خيلي كمه. به شغل شما هم كاري ندارم.
3- شما ميگيد ننگتونه كه زير مجموعه اهرم هستيد. گيرم حرف شما در مورد خبر شهادت رئيس علي درست باشه. دليل نميشه چيزي كه مربوط به 90 سال پيش هست رو الان به عنوان دليل جدايي از اهرم يا ننگ شما از زير مجموعه بودن اهرم مطرح كنيد. چون دليل قانع كننده اي هم نيست و خنده داره.
4- در ضمن شما كه ميگيد مسئولين مسئولين، منظورتون اينه كه دلوار شهرستان بشه؟ چون من شنيدم ظاهرا قبلا اين درخواست رو از نماينده مجلستون داشتيد كه البته اين موضوع رد شده بوده. آخه جمعيت دلوار زير 10000 نفره. چطور ادعاي جدا شدن مي كنيد؟

ALIGERMAN
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط admin » سه شنبه 25 خرداد ماه , 1389 12:15:11

اولاً که تقسیمات کشوری به این راحتی نیست که ما بگیم دلوار باید شهرستان بهش و فرداش بگن چشم.اما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قول پولادی از تک و طایفه زائرخضر(یکی از چهار ضلع مربع دروغین طلایی) و فرماندار سابق تنگستان دلوار قلب تنگستانه.اگه دلوار از تنگستان جدا بشه انگار تنگستان رو نابود کردیم.تنها مشکل دلوار همون زیرساخت جمعیتیش هست برای شهرستان بودن و مرکزیت یه شهرستان وگرنه کل عالم و آدم میدونن اهرم نون دلوار رو میخوره نه خاییز . خیانتهای اهرمیها در حق دلواریها وصف ناپدیره که یه روز مفصلاً و تیتر وار عرض میکنم خدمتتون جناب نوه گرامی .......خان اهرمی
مدیریت سایت دلوار
admin
مدیر ارشد سایت
مدیر ارشد سایت

پستتوسط msp » سه شنبه 25 خرداد ماه , 1389 15:28:03

سلام .1.دوستت مال خودت

2-46 درجه در شهر اهرم یه چیز عادیه

3-ما شهرستان میشم step by stepدلوار وقتی شهر شد جمعیتش به شهر بودن هم نمی خورد

4-حتما که نباید جمعیت بالای فلان عدد رو داشته باشه فاکتورهای دیگه هم هست مثل :
-2 اسکله صیادی توی یک بخش که فقط منحصر به بخش دلواره
-2اسکمه تجاری   "     "     "    "     "    "          "           "
-2گمرک جداگانه  "     "      "    "      "   "        "          "
-بیشترین مرز مشترک با خلیج فارس
-منطقه ویژه گردشگری دلوار

اینا کافی نیست  از اون گذشته به قول(admin)"نوه خان شما هر جا دلت می خواد بگو تنگستان دوتا چیز به ذهن مخاطبت میرسه 1-دلوار 2-شهید ریس علی دلواری نه ...........

برای نویسنده این مطلب msp تشکر کننده ها:
admin (سه شنبه 2 فروردين ماه , 1390 16:23:01)
رتبه: 25%

msp
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط msp » چهارشنبه 26 خرداد ماه , 1389 07:27:16

خان تنگستان (زائر.........)

میدونید که بالاترین افتخار خان تنگستان اینه که با دو خانم اهل انگلیس که نمای قلعه کلات پشت سرشونه عکس گرفته حالا راستی ما با کی جنگ میکردیم
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
با مردهای انگلیسی تو یه جبهه با زناشون تو یه جبهه دیگه البته تو جبهه اولی فقط مرد دوام میاره و تو جبهه دومی ..........(جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید)

افتخار سردار دلوار به مردیشه به خاطر همینه که خونه اون روز به روز آبادتر میشه وقلعه خان .............

msp
کاربر جدید
کاربر جدید

پستتوسط msp » دوشنبه 7 تير ماه , 1389 16:16:39

چند روز پیش مردم استان بوشهر به دیدار رهبر فرزانه انقلاب رفته بودند البته من شانس حضور نداشتم ولی مشروح کامل دیدار مردم با ایشان را از شبکه خبر دیدم جالبه معظم اله با اشاره به نقش ضد استعماری روحانیون بوشهری از یک نفر به کرات نام برد و ایشان کسی نبود جز

شهید رئیس علی دلواری

من مانده ام بین کلمه دلیران تنگستان و اهرم چه سنخیتی وجود داشته همون اهرمی که خانش بعد از شهادت رئیس علی به خونه اون حمله کرد من فکر میکنم خان تنگستان خان نبود و شاید...............................................
msp
کاربر جدید
کاربر جدید

Re: اهرم مخالف دلوار

پستتوسط poolady » پنج شنبه 3 شهريور ماه , 1390 17:23:02

با سلام و عرض خسته نباشید
می خواستم خدمت ادمین عرض کنم که من از طرف مادر رابطه با رئیس علی(رابطه:پدر بزرگ پدر بزرگم) و از طرف پدر رابطه با ضائر خضر خان (رابطه: پدر بزرگ مادر بزرگ) دارم و من میتوانم با اطمینان کامل بگم که انها هیچ کینه ودر گیری نسبت به هم نداشته اند و تمام نوشه های تند شما بر گرفته از کینه ای است که از مردم خوب اهرم و اهرم دارید.
poolady
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه 3 شهريور ماه , 1390 17:13:42

بعدي

بازگشت به انجمن بحث و گفتگوی دلوار

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان